Su Faturanızı Yarı Yarıya İndirin!

Türkiye’deki çok katlı binaların yoğunlaşması, nüfus artışı ve şehirleşmeyle birlikte su tüketiminde büyük bir artışa sebep oluyor; bu durum, sürdürülebilir su kaynaklarının hem miktarını hem de kalitesini tehlikeye atıyor.

Su tasarrufu çözümleri, su akış performansınızı korurken su kullanımını azaltmanıza yardımcı oluyor.

FlowSmart™ teknolojili MANNESMANN su tasarruf ürünleri, su akışını bozmadan tüketimi azaltarak su ve enerji tasarrufu sağlıyor.

LAVABO BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ

A+++ Su ve Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

FlowSmart™, A+++ enerji sınıfı bir akış düzenleyici olup gereksiz su kullanımını otomatik olarak önleyerek %50 su tasarrufu sağlar.
VİDEO İZLE
MUTFAK BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Su ve Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

FlowSmart™, su tüketimini yarı yarıya azaltan A+++ enerji sınıfı bir akış düzenleyici ve debi sabitleme teknolojisi sunmaktadır.
ÖLÇÜM İZLE
EL DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ 

Mevcut el duşlarınıza FlowSmart™ A+++ enerji sınıfı El Duşu Debi Regülatörü ekleyerek her duşta su tüketimini %50 azaltabilirsiniz.
VİDEO İZLE
TEPE DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ  

FlowSmart™ A+++ enerji sınıfı Tepe Duş Debi Regülatörü, mevcut tepe duşlarınıza entegre ederek her duşta %50 daha az su harcamanızı sağlar.
ÖLÇÜM İZLE

Ürünü hemen ücretsiz deneyin ve tasarrufu gözlemleyerek kendiniz görün!

İşletmenizde su tüketimini daha verimli hale getirmek için yüksek tüketim seviyelerine neden olan faktörleri birlikte belirleyelim.

Daha fazla bilgi ve çözüm önerileri için bize ulaşın. Su ve enerji verimliliği konusunda uzman ekibimiz, her zaman strateji geliştirmenize yardımcı olmaya hazırdır.

Hemen MANNESMANN satış uzmanlarıyla iletişime geçin ve lavabo ile duş bataryaları için en uygun numuneleri isteyin.

Suyu verimli kullanmanın yollarını keşfet!

Türkiye'nin önde gelen bina işletmecileri, otel zincirleri ve uzmanları için güvenilir su tasarrufu çözümleri sunan MANNESMANN™ hakkında daha fazla bilgi edinmek ve çözümlerimizi keşfetmek için burayı tıklayın. Su tasarrufu için sunduğumuz çözümleri hemen gözden geçirin!