Trafiği Yüksek Alanlarda Su ve Enerji Verimliliği

Su ve enerji verimliliği, yoğun insan trafiğine sahip alanlarda, örneğin okullar, ofis binaları, oteller, hastaneler ve alışveriş merkezleri gibi yerlerde büyük öneme sahiptir.

Bu tür alanlarda, su ve enerji verimliliği için en etkili çözümlerden biri, FlowSmart™ akış düzenleyicilerdir. Mevcut lavabo ve duş bataryalarına kolayca entegre edilebilen FlowSmart™ ürünleri, su ve enerji tüketimini optimize ederek verimli kullanımı artırır.

FlowSmart™ ile Bataryaların Akıllı Su Kullanımı

Toplam su tüketiminin büyük bir kısmı büyük ticari tesislerde oluyor. Bina ve tesis işletiminde amaç, kişi başına su tüketimini azaltmaktır.

Gereksiz su kullanımını önlemek ve su israfını azaltmak için binanızdaki musluk ve duş bataryalarını FlowSmart™ akıllı sistemlerle donatın. Su akışını sınırlayarak su tasarrufu yapın ve su akış performansından ödün vermeden %50 daha az su kullanın.

Nasıl mı yapılır? Videoları izleyin!

Uygulama Alanları Nelerdir? 

Lavabo Musluklarda:
Gün içinde sıkça el yıkadığımız lavabo musluklarında gereksiz miktarda su harcıyoruz. MANNESMANN'ın akıllı ve yüksek performanslı FlowSmart™ su tasarruf kartuşları, lavabo musluklarınıza dakikada 5, 3 ve 2 litre gibi farklı debi seçenekleri sunarak su tüketiminizi optimize ediyor. Bu seçenekler, toplu kullanım alanları için idealdir. Sonuç olarak, standart armatürlerde dakikada ortalama 7 litre su tüketimini 3 litreye düşürerek yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor.

Duş Bataryalarda:
Geleneksel duş başlıkları, duş yaparken fazla miktarda su tüketmeye neden olur. MANNESMANN'ın FlowSmart™'lı duş debi regülatörleri, duş sırasında gereksiz su tüketimini otomatik olarak sınırlar. Bu sayede su ve enerji israfını önlüyor. Geleneksel duş başlıklarının dakikada ortalama 18 litre su tüketimini 9 litreye indirerek yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor.

Bu sayede hem su tüketiminizi azaltarak bütçenizi koruyabilir hem de çevreye katkı sağlayabilirsiniz!

Teklif Alın

Ticari binanızdaki su verimliliğini artırmak için hemen fiyat teklifi alın. İşletmenizde bulunan lavabo ve duş bataryaları hakkında bilgi verin, size yardımcı olalım. E-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilir veya satış destek ekibimizden hızlıca telefonla yardım alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmek için tıklayın... »

Ücretsiz Ürün Numunesi İsteyin ve Deneyin

FlowSmart™ su tasarruf ürünleri, mevcut lavabo ve duş bataryalarına kolayca entegre edilir ve tasarrufunuzu anında hissettirir. Verimliliğini keşfetmek için şimdi ücretsiz numune isteyin!

Toplu kullanım alanları için önerilen su tasarruf ürünleri (lavabo muslukları) kataloğumuzun 19, 21 ve 23. sayfalarında bulunmaktadır. Duş başlıkları için tavsiye edilen ürünler ise 37. sayfada yer almaktadır. Online kataloğumuza erişmek için https://katalog.rcmannesmann.com.tr bağlantısını ziyaret edin ve catalogue-tr şifresiyle giriş yapın.

Su ve Enerji Verimliliğinde Güvenilir İsim:
MANNESMANN™ 

Su ve enerji verimliliği konusunda MANNESMANN™, Türkiye'nin önde gelen bina işletmecileri, otel zincirleri ve uzmanlarının güvenilir tercihi haline gelmiştir. Geniş ürün yelpazesi ve yüksek kaliteli ürünleri ile su tasarrufu uygulamalarında öncü bir tedarikçi olarak kabul ediliyor. Su tasarrufu ürünleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantılara tıklayın.