Su Faturanızı %50 Kesin! 

Türkiye'de su ve enerji üretimi yılda yaklaşık %4-5 artarken, tüketim ise yaklaşık %7-8 artmaktadır. Bu oran dünya ortalamasının neredeyse iki katıdır.

Su tasarrufu uygulandığında, su kullanım kalitesi veya hizmet performansınızı aksatmadan gerçekleştirebilirsiniz.

MANNESMANN'ın FlowSmart™ teknolojili ürünlerini tercih ederek, su akış kalitesinden taviz vermeden su tüketiminizi yarı yarıya azaltabilir ve enerji tasarrufu elde edebilirsiniz.

LAVABO BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ

A+++ Su ve Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

FlowSmart™, A+++ enerji sınıfı bir akış düzenleyici olup gereksiz su kullanımını otomatik olarak önleyerek %50 su tasarrufu sağlar.
VİDEO İZLE
MUTFAK BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Su ve Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

FlowSmart™, su tüketimini yarı yarıya azaltan A+++ enerji sınıfı bir akış düzenleyici ve debi sabitleme teknolojisi sunmaktadır.
ÖLÇÜM İZLE
EL DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ 

Mevcut el duşlarınıza FlowSmart™ A+++ enerji sınıfı El Duşu Debi Regülatörü ekleyerek her duşta su tüketimini %50 azaltabilirsiniz.
VİDEO İZLE
TEPE DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ  

FlowSmart™ A+++ enerji sınıfı Tepe Duş Debi Regülatörü, mevcut tepe duşlarınıza entegre ederek her duşta %50 daha az su harcamanızı sağlar.
ÖLÇÜM İZLE

Ücretsiz denemek için ürünü hemen talep edin ve tasarrufu gözlemleyin!

Birlikte işletmenizdeki su tüketimini daha verimli hale getirmek için su ve bütçe üzerinde en fazla etkisi olan faktörleri belirleyelim.

Daha fazla bilgi ve çözüm önerileri için bizimle iletişime geçin. Su ve enerji verimliliği konusunda uzmanlarımız her zaman strateji oluşturmanıza yardımcı olmaya hazır.

Zaman kaybetmeyin, MANNESMANN satış uzmanlarından hızlı yanıtlar alın! Lavabo ve duş bataryalarınız için en uygun numuneleri isteyin.

Su tasarrufu hakkında daha fazla öğrenin.

Türkiye'nin önde gelen bina işletmecileri, otel zincirleri ve uzmanları için su tasarrufu konusundaki güvenilir çözüm sağlayıcısı olan MANNESMANN™ hakkında daha fazla bilgi edinmek ve su tasarrufu konusundaki çözümlerimizi keşfetmek için buraya tıklayın. Su tasarrufu için sunduğumuz çözümler sizi bekliyor.