Turizm Sezonu Başladı, Şimdi Sürdürülebilirlik Zamanı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte turizm sektöründe hareketlilik artıyor. Tatilcilerin yoğun ilgisi nedeniyle birçok otel kapılarını açmaya başladı bile. Özellikle deniz ve güneş tatillerinin tercih edildiği destinasyonlarda doluluk oranları giderek yükseliyor.

Turizm sezonu yaklaşırken, konaklama işletmelerinin su ve enerji verimliliğine dikkat etmesi büyük önem taşıyor. Konaklama tesislerinizdeki lavabo ve duş armatürlerini tasarruflu modellere dönüştürerek su ve enerji verimliliğinizi artırabilirsiniz. Hem çevreye hem de bütçenize dost bir yaklaşım sergileyerek, misafirlerinizin konforunu etkilemeden işletmenizin sürdürülebilirliğini güçlendirebilirsiniz.

Hemen harekete geçin ve mevcut duş ve lavabo armatürlerinizi değiştirmeden tasarrufluya dönüştürerek, tesisinizi yenileyin. Unutmayın, her bir damla su ve her bir watt enerji, hem işletmenize hem de çevreye olan katkınızı artıracak!

Sürdürülebilir Yeşil Tesisler için %50 Su Tasarrufu Sağlayın

Türkiye, zengin su kaynaklarına sahip olmasına rağmen su stresi yaşayan bir ülke konumunda. Turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmeler, su tasarrufu sağlayarak sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunabilirler.

MANNESMANN'un FlowSmart™ su tasarruf ürünleriyle tanışın ve işletmenizde su tasarrufunu en üst düzeye çıkarın! %50'ye kadar su tasarrufu sağlayan FlowSmart™, çevre dostu bir yaklaşım benimsiyor ve işletme maliyetlerinizi azaltıyor.

Lavabo bataryalarında dakikada en fazla 3 litre, duşlarda ise azami 9 litre su kullanımı sağlayan tasarruflu akış ve debi düzenleyiciler, sürdürülebilir bir gelecek için su kaynaklarının korunmasına da katkı sağlıyor.

Turizm sektöründeki işletmenizde su tasarrufu yaparak, hem doğayı koruyun hem de işletmenizin karlılığını artırın. MANNESMANN'ın FlowSmart™'lı su tasarruf ürünleriyle, daha yeşil bir geleceğe doğru adım atın!

A Sınıfı Akış Düzenleyicilerle Sürdürülebilir Su Tasarrufu!

Yüksek kapasiteli ticari binaların ıslak alanlarında su tasarrufu yapmak için hemen harekete geçin!

MANNESMANN'ın FlowSmart™'lı su tasarruf ürünleri, akıllı debi sabitleme teknolojisiyle, yüksek su tüketimini anında algılayarak, harcanan su miktarını kendiliğinden ayarlayarak, fazla tüketimi önlüyor ve doğrudan kazanca dönüştürüyor. Debi sabitleyicili akış düzenleyicileri, sıçramasız bir akış oluşturarak paradan tasarruf etmenize yardımcı olurken, suyu daha verimli kullanmanızı sağlıyor.

FlowSmart™ ile su ve enerji faturalarınızı en az %20 oranında düşürürken, aynı zamanda çevreye olan katkınızı da artırabilirsiniz.

Hemen videolarımızı izleyin ve işletmenizde su tasarrufu sağlayın!

Fiyat Teklifi Al

İşletmenizde su verimliliğini maksimum seviyeye çıkarmak için vakit kaybetmeden bize ulaşın ve cazip fiyat teklifimizi kaçırmayın.

Kurumunuzun su faturalarını düşürmek ve çevreye katkıda bulunmak için oda sayınızı ve/veya su akışınızı bize bildirin, size en ideal çözümü önerelim. E-posta göndererek ya da telefonla arayarak satış destek ekibimizden anında yardım alabilirsiniz.

Su verimliliği hakkında daha çok öğrenmek için… »

Ücretsiz Deneme Ürünü Alın

FlowSmart™  su tasarruf ürünlerini mevcut lavabo ve duş bataryalarınıza kolayca takabilir ve su faturalarınızda anında düşüş sağlayabilirsiniz. Ne kadar etkili olduklarını görmek için ücretsiz numune ürün isteyin.

Binaların ortak kullanım alanları için uygun olan su tasarruf ürünlerimiz (lavabo musluklar) online kataloğumuzda 26. ve 27. sayfalarda bulunmaktadır. Duşlar için tavsiye ettiğimiz ürünler ise 36 ve 37. sayfalarda yer almaktadır. Online kataloğumuza http://katalog.rcmannesmann.com.tr adresinden catalogue-tr şifresiyle erişebilirsiniz.

Su Verimliliği İle İlgili Daha Çok Öğrenin

MANNESMANN, Türkiye’deki performansı yüksek bina, otel ve profesyonel işletmelerin su tasarrufu konusunda tercih ettiği güvenilir bir tedarikçidir. Su tasarrufu ve çözümleri hakkında sunduğu tüm hizmetleri öğrenmek için aşağıdaki linklere göz atabilirsiniz.