22 Mart Dünya Su Günü'nde Suya ve Enerjiye Duyarlılık Çağrısı

Su, dünyamızın en değerli kaynaklarından biridir ve bu kaynağı korumak hepimizin sorumluluğundadır. 22 Mart'ta kutlanan Dünya Su Günü, güvenli suya erişim ve suyun sorumlu kullanımı için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenleniyor.

Bu özel gün vesilesiyle, MANNESMANN'ın FlowSmart™ ürünleriyle su ve enerji tasarrufu yaparak gezegenimizi korumaya katkıda bulunabileceğinizi hatırlatmak isteriz. FlowSmart™ teknolojisi, yüksek katlı binalarda, fabrikalarda ve ticarethanelerde su tüketimini %50'ye kadar azaltarak, %15-20'ye varan enerji verimliliği sağlıyor.

Kendisi küçük ama etkisi büyük olan bu ürünler sayesinde, su kullanım kalitenizi veya hizmet performansınızı düşürmeden doğal kaynakları koruyabilirsiniz. Sonuçları göz ardı etmeyin; her adım, doğamızı korumak ve daha sürdürülebilir bir gelecek için atılan değerli bir adımdır.

Su verimliliği denetimi yaptırın, tasarruf potansiyelinizi belirleyin.

Su ve enerji verimliliği, günümüzde işletmeler için en önemli konular arasında yer alıyor. Bu nedenle, tesis yöneticileri su denetimi yaptırmalı ve tasarruf potansiyellerini belirlemeliler. Uzman ekibimizle çalışarak, işletmenizde su ve enerji tasarrufu sağlayabilir ve çevre dostu bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Ön Keşif Formu veya Teklif Talep için tıklayarak bize ulaşın. Su denetimi ve verimlilik çözümleri konusunda uzman ekibimizle çalışarak, işletmenizin çevre dostu bir yaklaşım benimseme hedefine ulaşmasına yardımcı olabiliriz.

Hangi alanlarda uygulanabilir?

MANNESMANN'ın su ve enerji verimliliği uygulamaları, her yerde kolayca uygulanabilir ve su tasarrufu konusunda %50'ye varan oranlarda tasarruf sağlar. Su kullanımının yoğun olduğu yerler, özellikle yüksek kapasiteli binalar, konaklama tesisleri, sanayi ve hizmet sektörleri, en yüksek tasarruf potansiyelini sunar.

FlowSmart™ su tasarruf ürünleri ile lavabo muslukları ve duş bataryalarınız daha verimli hale gelir, su akış konforu kaybolmaz ve işletmenizin genel giderleri düşerken su kaynaklarını da korursunuz. MANNESMANN'un su verimliliği çözümleri, tesisinizin konfor ve su tedariği konusunda asla aksama yaşamamasını garanti eder. Artık su ve enerji tasarrufu konusunda adım atmak çok kolay!

Temel faydaları nelerdir?

FlowSmart™'lı tasarruf ürünleri ile su ve enerji verimliliği elde edin.

MANNESMANN'ın FlowSmart™ teknolojisi ile donatılmış lavabo ve duş bataryaları, normal bataryalara kıyasla %50'ye kadar daha az su tüketir. Bu tasarruf, sadece su faturalarınızı azaltmakla kalmaz, aynı zamanda enerji maliyetlerinizi de düşürür. Sıcak su kullanımının azaltılması, enerji ihtiyacının düşmesine yol açar ve sonuç olarak doğal gaz ve/veya elektrik tüketiminde %15'e kadar tasarruf elde edilebilir.

Lavabo bataryada %50 tasarruf

FlowSmart™ teknolojisi sayesinde, lavabo bataryalarınızı maksimum seviyede açsanız bile, standart armatürlere kıyasla %50'ye kadar daha az su kullanırsınız.

Sadece su faturasını değil, aynı zamanda enerji maliyetlerinizi de düşürerek önemli ölçüde tasarruf edersiniz. Daha az su kullanımı, ısınması gereken su miktarını azaltarak enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

Video İzle

El ve tepe duşlarda %50 tasarruf

FlowSmart™ debi regülatörü ile donatılmış duş bataryaları, az miktarda su kullanarak bile yoğun bir su akışı sağlayarak su tasarrufu konusunda üstün performans gösteriyor. Bu yenilikçi sistem sayesinde, dakikada 9 litreye kadar düşen su tüketimi ile standart su tüketimine göre %50 oranında su tasarrufu elde ediliyor.

Video İzle

Teklif iste

Su verimliliğini artırmak isteyen işletmenize özel olarak hazırlanmış fiyat teklifimizi hemen sunabiliriz. Siz sadece kurumunuzdaki musluk ve duş bataryası sayılarını bize iletin, gerisini biz halledelim. Teklif almak için bize e-posta gönderebilir veya satış destek ekibimizle hızlı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. telefonda veya WhatsApp yoluyla bize ulaşarak, işletmenizin su tasarrufu potansiyelini keşfedin.

Konu ile ilgili daha fazla oku... »

Ücretsiz numune ürün talep edin

FlowSmart™ su tasarruf ürünleri, su akış kalitesinden ödün vermeden mevcut lavabo ve duş bataryalarına entegre edilerek su tasarrufu sağlar ve sıradan bataryalarda görülen yoğun su akışını azaltır. Ücretsiz numune talebinde bulunarak, FlowSmart™ su tasarruf ürünlerinin avantajlarını keşfedin ve çevreye katkıda bulunun.

Binalardaki genel kullanım alanları için tavsiye ettiğimiz su tasarruf ürünleri, lavabo muslukları için kataloğumuzun 19-27. sayfalarında, duşlar için ise 36-37. sayfalarında yer almaktadır. Online Katalog için http://katalog.rcmannesmann.com.tr linkine tıklayarak catalogue-tr şifresiyle giriş yapabilirsiniz.

Su tasarrufu hakkında daha fazla bilgi edinin

MANNESMANN, Türkiye'de su tasarrufu ve çözümleri konusunda lider konumda bulunmaktadır ve özellikle bina işletmecileri, otel zincirleri ve profesyoneller arasında güvenilir bir tedarikçi olarak tanınmaktadır. MANNESMANN'ın sunduğu hizmetler ve çözümler hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, aşağıdaki linklere göz atabilirsiniz.