%50 Daha Az Su Tüketimi

MANNESMANN'ın benzersiz FlowSmart™ su tasarruf kartuşları sayesinde armatürler, en yüksek seviyede açılsa bile sınırlı bir su tüketimi sağlıyor.

TSE/EN standartlarına uygun olarak tasarlanan FlowSmart™ su tasarruf ürünleri mevcut bataryalarınızın su akışını düzenleyerek %75'e kadar su tasarrufu elde ediyor.

Lavabo bataryaları böylece, dakikada 12 litre yerine yalnızca 3 litre su tüketerek ve duşlarda ise 15 litre yerine yalnızca 9 litre su harcayarak, hem doğal kaynakları korumanıza hem de su faturalarınızı düşürmenize yardımcı olacaktır.

LAVABO BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı sistem, gereğinden fazla su kullanımını kendiliğinden önleyerek %50’ye ulaşan su tasarrufu sağlıyor.
VİDEO İZLE
MUTFAK BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı sistem, gereğinden fazla su kullanımını kendiliğinden önleyerek %50’ye ulaşan su tasarrufu sağlıyor.
ÖLÇÜM İZLE
EL DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ 

A+++ Enerji Sınıfı FlowSmart™ El Duş Debi Regülatörlerini mevcut tüm el duşlarına entegre edin ve her duşta %50 daha az su harcayın. 
VİDEO İZLE
TEPE DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ  

A+++ Enerji Sınıfı FlowSmart™ Tepe Duş Debi Regülatörlerini mevcut tüm tepe duşlarına entegre edin ve her duşta %50 daha az su harcayın. 
ÖLÇÜM İZLE

Sizi etkileyeceğimize inanıyoruz! Ücretsiz numune isteyin, farkı keşfedin.

Su tüketiminizi ve bütçenizi en çok etkileyen faktörleri birlikte belirleyerek, işletmenizde günlük su kullanımını bilinçli bir şekilde azaltmaya başlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve çözümler için bizimle iletişime geçin. Su ve enerji verimliliği uzmanlarımız, size strateji oluşturma konusunda yardımcı olmak için her zaman hazır.

MANNESMANN satış uzmanlarımızdan, lavabo ve duş bataryalarınız için uygun numuneleri talep edin, zaman ve para tasarrufu sağlamaya başlayın.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

MANNESMANN™, Türkiye'deki yüksek performanslı bina işletmecileri, otel zincirleri ve profesyoneller için güvenilir tedarikçidir. Su tasarrufu ve çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın!