Toplu Kullanım Alanlarında Su ve Enerji Verimliliği

Okullar, plazalar, oteller, hastaneler, alışveriş merkezleri gibi yoğun insan trafiği olan yaşam alanlarında, su ve enerji verimliliği konusunda büyük bir potansiyel bulunmaktadır.

Bu alanlarda, su ve enerji tasarrufu sağlamak için önemli teknolojik çözümlerden biri MANNESMANN'ın FlowSmart™'lı akış düzenleyicilerdir. FlowSmart™ teknolojisi, mevcut lavabo ve duş bataryalarında kullanılarak su ve enerji tüketimini kontrol altına alarak daha verimli kullanımı teşvik eder.

FlowSmart™'lı ürünler, mevcut lavabo ve duş bataryalarına adapte edildiğinde, su ve enerji tüketimindeki israfı tamamen elimine eder. Bu, işletmenizin su ve enerji verimliliğini artırır ve kaynakları daha akıllıca kullanmanızı sağlar.

Kontrollü Su Tüketimi için Bataryalarınızı 'Akıllandırın'.

Su tüketiminin önemli bir kısmı, büyük tesisler gibi yüksek kapasiteli ticari binalarda gerçekleşmektedir. Bu nedenle, bu tür bina ve tesislerde su tasarrufu uygulamalarının odak noktası, kişi başına düşen su kullanımını azaltmaktır.

Gereksiz su kullanımını engellemek ve israfı minimumda tutmak için, binanızdaki musluk ve duş bataryalarını FlowSmart™'lı akıllı sistemlerle donatarak geleneksel armatürlere göre %50'ye kadar daha az su tüketebilirsiniz, ve bunu yaparken su akış kalitesini koruyabilirsiniz.

Peki, nasıl mı? İşte size bu konuda örnek uygulamalar sunan videolar.

Hangi Alanlarda Faydalıdır?

Lavabo Musluklarında:
El yıkama sırasında dahi gereksiz miktarda su tüketiyoruz. MANNESMANN’ın akıllı FlowSmart™ su tasarruf kartuşları, mevcut lavabo bataryalarınıza dakikada 5, 3 ve 2 litre gibi farklı su akışı seçenekleri sunar. Bu seçenekler, toplu kullanım alanları için idealdir. Böylece standart bataryalarda dakikada ortalama 7 litre olan su tüketimini 3 litreye düşürerek yüzde 50'ye varan oranda su tasarrufu sağlar.

Duş Bataryalarında:
MANNESMANN’ın FlowSmart™’lı duş debi düzenleyicileri, duş yaparken ihtiyacınız olan su miktarını otomatik olarak sınırlar. Bu sayede gereksiz su ve enerji tüketimi önlendir. Geleneksel duş bataryalarının dakikada ortalama 18 litre olan su tüketimini 9 litreye düşürerek yüzde 50'ye kadar su tasarrufu yapmanıza olanak tanır. Daha az su kullanarak hem bütçenizi hem de çevreyi koruyun!

Fiyat Teklifi Alın

İşletmenizdeki ticari binanın su verimliliğini artırmak için size özel bir fiyat teklifi oluşturalım. Lavabo ve duş bataryalarınızın sayısını bizimle paylaşın, size en iyi teklifi sunalım. E-posta yoluyla bize ulaşabilir veya satış destek ekibimizden anında telefon desteği alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinmek için tıklayın...»

Ücretsiz Örnek Ürün İsteyin

FlowSmart™ su tasarruf ürünleri, mevcut lavabo ve duş bataryalarına gizli bir şekilde entegre edildiğinde hemen tasarruf sağlar. Bu ürünlerin nasıl çalıştığını görmek için lütfen ücretsiz örnek ürün talep edin.

Su tasarruf ürünlerimiz, lavabo muslukları için önerilen kataloğun 17., 19. ve 21. sayfalarında yer almaktadır. Duşlar için önerilen ürünler ise 37. sayfada bulunmaktadır. Online kataloğumuza erişmek için http://katalog.rcmannesmann.com.tr adresini ziyaret ederek catalogue-tr şifresiyle giriş yapabilirsiniz.

Su Verimliliği Konusunda Daha Fazla Bilgi

Türkiye'deki yüksek performanslı bina işletmecileri, otel zincirleri ve profesyoneller için güvenilir bir tedarikçi olan MANNESMANN™'ın su tasarrufu ve çözümleri hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantılara göz atabilirsiniz.