Verimliliği Yakalayın

Su tasarrufu yapmak için eski bataryalarınızı tamamen değiştirmeniz gerekmiyor.

Mevcut bataryalarınıza FlowSmart™ teknolojisi ekleyerek yüksek düzeyde su ve enerji tasarrufu elde edebilirsiniz.

FlowSmart™ A+++ Enerji Sınıfı Akış Düzenleyicileri ile donatılmış mevcut lavabo bataryalarınızla, standart armatürlerle karşılaştırıldığında %50 daha az su harcayarak hem doğal kaynakları koruyun hem de enerji maliyetlerinizi azaltın.

LAVABO BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ

A+++ Su ve Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı FlowSmart™ su tasarruf kartuşları, su kullanımını kendisi ayarlayarak %50 oranında azaltıyor ve otomatik olarak tasarruf sağlıyor.
VİDEO İZLE
MUTFAK BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Su ve Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı FlowSmart™ su tasarruf kartuşları, su kullanımını kendisi ayarlayarak %50 oranında azaltıyor ve otomatik olarak tasarruf sağlıyor.
ÖLÇÜM İZLE
EL DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ 

FlowSmart™ El Duş Debi Regülatörleri, A+++ Su ve Enerji Sınıfı ile tüm el duşlarıyla uyumlu. Bu sayede her duşta su tüketiminizi %50 azaltabilirsiniz.
VİDEO İZLE
TEPE DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ  

FlowSmart™ Tepe Duş Debi Regülatörleri, A+++ Su ve Enerji Sınıfı ile tüm tepe duşlarıyla uyumlu. Bu sayede her duşta su tüketiminizi %50 azaltabilirsiniz.
ÖLÇÜM İZLE

Ücretsiz ürün numunesi isteyin, deneyin ve tasarrufu hemen görün!

Su ve enerji giderlerinizde bütçe tasarrufu sağlamak için işletmenizdeki su tüketimini nasıl azaltabileceğinizi birlikte planlayalım.

MANNESMANN'ın sunduğu çözümler ve teklifler hakkında daha fazla bizimle iletişime geçin.

Su ve enerji verimliliği konusunda uzman ekibimiz, size strateji geliştirmenizde yardımcı olacaktır. En uygun lavabo ve duş bataryaları için MANNESMANN satış uzmanından numune isteyin ve zamandan kazanın!

Suyu daha etkin kullanma yollarını keşfetmek için daha fazla bilgi edinin!

Türkiye'deki yüksek performanslı bina işletmecileri, otel zincirleri ve profesyoneller için güvenilir tedarikçi olan MANNESMANN™ hakkında su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sunduğu tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz bilgilere ulaşmak için burayı ziyaret edin.