Daha az su, daha fazla konfor. Su tasarruf ürünlerimizi keşfedin.

Su ile olan temasınızı daha tasarruflu ve daha keyifli hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. MANNESMANN'ın FlowSmart™ teknolojisi sayesinde binadaki mevcut batarya stoğunuzu çevre dostu armatürlere dönüştürün, bu sayede daha az miktarda su ve enerji tüketin.

Kullanırken harika hissettiren FlowSmart™’lı su tasarruf ürünleri, sunduğu konforu ve sağladığı su tasarrufunun yanı sıra yüksek MANNESMANN kalitesiyle de öne çıkıyor. Modern teknolojiler yardımıyla siz de işletmenizdeki tüketilen su ve enerjiyi azaltarak, %50’e varan su tasarrufu ve %15-20’ye varan enerji verimliliği sağlayın.

Modern tasarım ve A sınıfı su tasarruf ürünleri ile tanışın.

Büyük ve orta ölçekli ticari binalarda su ve enerji tüketimini azaltmak ve suyu daha verimli kullanmak için uzmanlaşmış MANNESMANN, yenilikçi su tasarruf çözümleri sunuyor.

Lavabo ve banyoda armatürlerinizi seviyor ve bunları “tasarrufluya” dönüştürmek istiyorsanız, en doğru adres, MANNESMANN’dır. Su ve enerji verimliliği uygulamaları ile su tüketiminizde %50’ye varan tasarruf sağlayabilirsiniz. MANNESMANN’da lavabo, mutfak ve duş armatürleri için çok sayıda A sınıfı su tüketimine sahip su tasarruf ürünleri bulabilirsiniz.

Peki, hangi ürünler uyar, ne kadar yatırım bütçesi gerekir? Bu konuda uzman saha danışmanlarımız bina ve tesisiniz için gerekli yatırım bütçesini hesaplayabilmesi için formda istenilen bilgileri doldurmanız yeterlidir.

Ön Keşif Formu veya Teklif Talep için tıklayın.

Daha dayanıklı ve daha tasarruflu. 

Her damlanın kıymetini bilen, üstün teknoloji ürünü, pratik, estetik ve kullanışlı MANNESMANN’ın FlowSmart™’lı A sınıfı su tüketimine sahip su tasarruf ürünlerini bir defa alın, yıllarca sorunsuz kullanın. Lavabo bataryalarda dakikada 3 litre su akışı ile en düşük tüketim grubunda maksimum kullanım rahatlığı sağlayın. Duş bataryalarda ise duş konforunuzdan ödün vermeden dakikada 9 litre su akışı ile su tüketiminizi %50’ye kadar azaltabilirsiniz.

İşletmelerde uygulanacak su tasarrufu, çevreyi korumaya ve daha düşük enerji tüketimi için de yardımcı olur. Binanızdaki mevcut lavabo ve duş bataryalarına entegre edeceğiniz akıllı FlowSmart™ teknolojisi, keyifli su ve lüks duş keyfinizden ödün vermeden size su tasarruf imkânını sağlar. 

Banyoda su ile buluştuğunuz her noktada güvenle kullanabileceğiniz FlowSmart™’lı ürünleri ile mevcut lavabo armatür ve duş sistemleriniz artık yıllarca sorunsuz çalışacak, bozulmayacak, suyu daha verimli kullanarak aynı konfor ile maksimum su tasarrufu sağlayacak. 5 yıl garantili FlowSmart™’lı ürünler, uzun kullanım ömürleri boyunca kararmıyor, tıkanmıyor, bozulmuyor ve kırılmıyor. 

Temel kazanımları nelerdir?

Su verimliliği nerelerde uygulanır?

Teknoloji ve mühendisliğin birbirini besleyen kusursuz uyumuyla lavabo ve banyo duş bataryalarına verimlilik çözümleri üreten MANNESMANN, her tarza, kullanım alışkanlığına ve ihtiyaca uygun akış değeri ve performansına sahip tasarruflu ürün seçenekleri sunuyor. 

Lavabo muslukta %50 tasarruf

FlowSmart™ teknolojisi ile donatılmış lavabo bataryalarınız sayesinde, armatür maksimum seviyeye açıldığında dahi, standart armatürlere kıyasla, yüzde 50’ye kadar daha az su harcayın.

Daha az su kullanmanız, daha az su ısıtmanızı gerektireceğinden, enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar.

Video İzle

El ve tepe duşlarda %50 tasarruf

Mevcut duş bataryalara FlowSmart™ debi regülatörlü takarsanız duş bataryalarınızda daha az su ile çok su hissi oluşturabilirsiniz. 

Duş sistemlerinde kullanılan FlowSmart™ Duş Debi Regülatörü, normalde dakikada en az 18 litre olan su tüketimini, dakikada 9 litrede tutarak %60 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Video İzle

Teklif iste

İşletmenizdeki su verimliliğini arttırmak için hemen fiyat teklifi gönderelim.

Kurumunuzun ıslak alanındaki musluk ve duş batarya miktarlarını bizimle paylaşın, yardımcı olalım. Bize mail atabilir veya satış destek ekimizden telefonda veya whatsapp'da anında yardım alabilirsiniz.

Konu ile ilgili daha fazla oku... »

Ücretsiz numune ürün talep edin

FlowSmart™  su tasarruf ürünleri mevcut lavabo ve duş bataryalara görünmez bir şekilde entegre edildiğinde tasarruf etkisini hemen göreceksiniz. Ne kadar verimli çalıştığını görmek için lütfen ücretsiz numune talep edin.

Binalardaki genel kullanım alanları için tavsiye edilen su tasarruf ürünlerimiz (lavabo musluklar) kataloğumuzun 26 ve 27. sayfasında yer almaktadır. Duşlar için önerilen ürünler 36 ve 37. sayfasında mevcuttur. Online kataloğumuza erişmek için http://katalog.rcmannesmann.com.tr linkinden catalogue-tr şifresiyle giriş yapabilirsiniz.

Su tasarrufu hakkında daha fazla bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.