Yüksek kapasiteli binalarda su ve enerji verimliliği uygulamaları

MANNESMANN’ın FlowSmart™ ürünleri ile yapılan su verimliliği uygulamaları, yüksek katlı binalarda, fabrika ve ticarethanelerde tüketilen su ve enerjiyi azaltarak, %50’e varan su tasarrufu ve %15-20’ye varan enerji verimliliği sağlıyor.

Sudan tasarruf etmek, su kullanım kalitenizi ya da hizmet performansınızı düşürmez. Zaman birimindeki tüketimin düşmesiyle işletmenizdeki lavabo ve duş bataryalarının sayısıyla çarptığınızda göreceksiniz ki FlowSmart™ teknolojisi, doğayı ve bütçenizi korumak için büyük bir katkı sunacak.

Su verimliliği denetimi yaptırın. 

Su denetimi çoğunlukla büyük kuruluşların talep ettiği bir hizmet olsa da tesis yöneticisi olarak verimlilik denetimini siz de yaptırabilirsiniz. Ayrıca uzman ekibimizden danışmanlık alarak tesislerinizdeki denetiminizi yaptırabilir, işletmenizdeki toplam tasarruf potansiyelini tespit edebilirsiniz.

Binanızda su ve enerji verimliliğini artırmak ve sürdürülebilir kılmak için bize hemen başvurun. İşletmenizdeki potansiyel su ve enerji tasarruf oranınızı birlikte tespit edelim. Ön Keşif Formu veya Teklif Talep için tıklayın.

Su verimliliği nerelerde uygulanır?

Su ve enerji verimliliği uygulamaları, soğuk ve sıcak su tüketiminin yoğun olduğu her noktada uygulanabilir. Su verimliliğinde en büyük potansiyel yüksek kapasiteli binalar, konaklama tesis işletmeleri, sanayi sektörü, hizmet sektörü ve kamu binalarındadır. 

MANNESMANN, su verimliliği uygulamaları ile soğuk ve sıcak su tüketiminizde %50'ye varan varan tasarruf sağlar. Bu süreçte konfor şartlarınız etkilenmez, tesisinizin su tedariğinde bir aksama olmaz. FlowSmart™ su tasarruf ürünleri, var olan lavabo musluk ve duş bataryalara entegre edilir ve armatürlerdeki su akış konforu korunarak sistem verimliliğinizi en üst düzeye çıkarır.

Temel kazanımları nelerdir?

FlowSmart™'lı tasarruf ürünleri ile su ve enerji verimliliği elde edin.

MANNESMANN'ın FlowSmart™ teknolojisi ile donatılmış olan lavabo ve ve duş bataryaları alışıldık ürünlere göre yüzde 50'ye kadar daha az su tüketir. Ayrıca azalan sıcak su tüketimi, enerji ihtiyacının azalmasını da sağlar. Böyle binalarda yüzde 15'e varan doğal gaz ve/veya elektrik tasarrufu elde edilir.

Lavabo muslukta %50 tasarruf

FlowSmart™ teknolojisi ile donatılmış lavabo bataryalarınız sayesinde, armatür maksimum seviyeye açıldığında dahi, standart armatürlere kıyasla, yüzde 50’ye kadar daha az su harcayın.

Daha az su kullanmanız, daha az su ısıtmanızı gerektireceğinden, enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar.

Video İzle

El ve tepe duşlarda %50 tasarruf

Mevcut duş bataryalara FlowSmart™ debi regülatörlü takarsanız duş bataryalarınızda daha az su ile çok su hissi oluşturabilirsiniz. 

Duş sistemlerinde kullanılan FlowSmart™ Duş Debi Regülatörü, normalde dakikada en az 18 litre olan su tüketimini, dakikada 9 litrede tutarak %60 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Video İzle

Teklif iste

İşletmenizdeki su verimliliğini arttırmak için hemen fiyat teklifi gönderelim.

Kurumunuzun ıslak alanındaki musluk ve duş batarya miktarlarını bizimle paylaşın, yardımcı olalım. Bize mail atabilir veya satış destek ekimizden telefonda veya whatsapp'da anında yardım alabilirsiniz.

Konu ile ilgili daha fazla oku... »

Ücretsiz numune ürün talep edin

FlowSmart™  su tasarruf ürünleri mevcut lavabo ve duş bataryalara görünmez bir şekilde entegre edildiğinde tasarruf etkisini hemen göreceksiniz. Ne kadar verimli çalıştığını görmek için lütfen ücretsiz numune talep edin.

Binalardaki genel kullanım alanları için tavsiye edilen su tasarruf ürünlerimiz (lavabo musluklar) kataloğumuzun 26 ve 27. sayfasında yer almaktadır. Duşlar için önerilen ürünler 36 ve 37. sayfasında mevcuttur. Online kataloğumuza erişmek için http://katalog.rcmannesmann.com.tr linkinden catalogue-tr şifresiyle giriş yapabilirsiniz.

Su tasarrufu hakkında daha fazla bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.