Toplu Kullanım Alanlarda Su Tasarrufu Nasıl Sağlanır?

Su ve enerji verimliliğine yönelik en büyük potansiyel, yoğun kullanım alanları olan okul, plaza, otel, hastane AVM'ler gibi popülasyonun ve insan sirkülasyonunun yüksek olduğu yaşam alanlarında görülüyor.

Bu alanlarda su ve enerji verimliliği için önemli teknolojik uygulamaların başında FlowSmart™’lı akış düzenleyiciler geliyor. Mevcut lavabo ve duş bataryalarda kullanılacak FlowSmart™’lı ürünler, su ve enerji tüketimini kontrol ederek verimli kullanımı artırıyor.

FlowSmart™ ile Bataryalarda Kontrollü Su Tüketimi

Toplam su tüketiminin çok önemli bir kısmı üretim yapılan büyük tesisler gibi yüksek kapasiteli ticari binalarda gerçekleşmektedir. Bina ve tesis işletiminde yapılacak su tasarrufu uygulamalarındaki amaç, birey başına tüketilen suyun azaltılmasıdır.

Suyun gereksiz kullanımını önlemek ve israfı asgari düzeye indirmek için binanızdaki musluk ve duş bataryalarını su akışını sınırlayan FlowSmart™’lı akıllı sistemlerle dönüştürün, alışıldık armatürlere göre yüzde 50'ye kadar daha az su tüketin. Tabi ki, su akış performansından ödün vermeden.

Nasıl mı? Örnek uygulamalar için aşağıdaki videoları şimdi izleyin;

Nerelerde Uygulanır?

Lavabo Musluklarda: Sadece el yıkarken bile her yıl gereksiz yere tonlarca su harcıyoruz. MANNESMANN’ın akıllı ve yüksek performanslı FlowSmart™ su tasarruf kartuşları, mevcut lavabo bataryalarınızda dakikada 5, 3 ve 2 litreyle farklı debi seçenekleri sunuyor. Bu değerler, toplu kullanım alanları için idealdir. Böylece, standart armatürlerde dakikada ortalama 7 litre olan su tüketimini 3 litreye indirerek, yüzde 50’ye varan oranda su tasarrufu vaat ediyor.

Duş Bataryalarda: MANNESMANN’ın FlowSmart™’lı duş debi regülatörleri duş yaparken gerçek ihtiyacınızın üzerinde harcanacak su miktarını otomatik sınırlıyor. Böylece gereksiz su ve enerji tüketimi engellenmiş oluyor. Geleneksel duş bataryalarda dakikada ortalama 18 litre olan su tüketimini 9 litreye indirerek, yüzde 50’ye varan oranda su tasarrufu sağlıyor. Daha az su tüketerek hem bütçenizi hem de çevreyi koruyabilirsiniz!

Teklif İste

İşletmekte olduğunuz ticari binanızdaki su verimliliğini artırmak için hemen fiyat teklifi gönderelim.

İşletmenizde bulunan lavabo ve duş batarya miktarlarını bizimle paylaşın, yardımcı olalım. Bize mail atabilir veya satış destek ekimizden telefonda anında yardım alabilirsiniz.

Konu ile ilgili daha fazla oku... »

Ücretsiz Numune Ürün Talep Edin

FlowSmart™  su tasarruf ürünleri mevcut lavabo ve duş bataryalara görünmez bir şekilde entegre edildiğinde tasarruf etkisini hemen göreceksiniz. Ne kadar verimli çalıştığını görmek için lütfen ücretsiz numune talep edin.

Binalardaki genel kullanım alanları için tavsiye edilen su tasarruf ürünlerimiz (lavabo musluklar) kataloğumuzun 17, 19 ve 21. sayfada yer almaktadır. Duşlar için önerilen ürünler 37. sayfada mevcuttur. Online kataloğumuza erişmek için http://katalog.rcmannesmann.com.tr linkinden catalogue-tr şifresiyle giriş yapabilirsiniz.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN™ hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.