%50 Tasarruf Sağlayın

TSE/EN standardına göre, bir lavabo bataryası 3 bar basınç altında dakikada 12 litrelik su sarfiyatına ulaşabilirken, debi sabitlemeli FlowSmart™ su tasarruf kartuşuna sahip armatürler, bu değer üzerinden yüzde 75’e varan su tasarrufu imkanı sağlıyor.

MANNESMANN’ın FlowSmart™ su tasarruf kartuşları sayesinde, armatür en yüksek seviyede açılsa bile, harcanacak su miktarına sınır getiriyor. Lavabo bataryada dakikada yalnızca 3 litre, duşlarda ise 9 litre su harcıyor. 

LAVABO BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı sistem, gereğinden fazla su kullanımını kendiliğinden önleyerek %50’ye ulaşan su tasarrufu sağlıyor.
VİDEO İZLE
MUTFAK BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı sistem, gereğinden fazla su kullanımını kendiliğinden önleyerek %50’ye ulaşan su tasarrufu sağlıyor.
ÖLÇÜM İZLE
EL DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ 

A+++ Enerji Sınıfı FlowSmart™ El Duş Debi Regülatörlerini mevcut tüm el duşlarına entegre edin ve her duşta %50 daha az su harcayın.  
VİDEO İZLE
TEPE DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ  

A+++ Enerji Sınıfı FlowSmart™ Tepe Duş Debi Regülatörlerini mevcut tüm tepe duşlarına entegre edin ve her duşta %50 daha az su harcayın.  
ÖLÇÜM İZLE

Ücretsiz ürün numunesi isteyin ve hemen test edin.

Suyunuzu ve bütçenizi en çok tüketen etkenleri birlikte tespit edelim, işletmenizdeki günlük su tüketiminizi bilinçli olarak azaltmaya başlayın.

Tekliflerimiz ve çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin.

Su ve enerji verimliliği uzmanlarımız, strateji oluşturmanız için size destek olmaya her zaman hazırdır. Zamandan tasarruf edin ve MANNESMANN satış uzmanından uzman yanıtları alın! Lavabo ve duş bataryalarınız için en numune talep edin.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN™ hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.