Binalarda A Sınıfı Su ve Enerji Verimliliği

İşletmelerde su ve enerji sürdürülebilirliği sağlamak, hem çevreye duyarlı bir yaklaşım sergilemek hem de işletmenizde maliyetleri düşürmek için önemlidir. Su ve enerji kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı, küresel iklim değişikliği ile mücadele etmek için de gereklidir. Bu nedenle, MANNESMANN olarak sunduğumuz su ve enerji tasarrufu çözümleriyle, sürdürülebilirlik hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyoruz.

Yüksek kapasiteli binanızın ıslak alanlarındaki lavabo ve duş bataryalarına özel olarak tasarlanmış A sınıfı su verimliliği sağlayan yeni nesil FlowSmart™ su tasarruf ürünleri ile donatın, aylık su faturalarınızı en az %20 oranında azaltın. FlowSmart™ tasarruf ürünleri, su tüketiminizi optimize ederek, keyifli ve canlandırıcı su akış deneyiminden ödün vermeden su tasarrufu sağlar. 

Sürdürülebilirlik hedeflerinize ulaşmanın en kolay yolu MANNESMANN'un su ve enerji tasarrufu çözümleri! İşletmenizin çevresel etkisini azaltın ve aynı zamanda maliyetlerinizi düşürün. Hemen bize katılın ve çevrenin korunmasına katkıda bulunun!

Su ve enerji tasarruflu ürünlerimizle tanışın!

LAVABO BATARYALARDA
FlowSmart™ su tasarruf kartuşları konforlu kullanımı koruyarak su israfını en aza indirir ve %50 oranında tasarruf sağlar.
TASARRUF ÖLÇÜMÜ
MUTFAK BATARYALARDA
FlowSmart™ su israfını en aza indirir ve konforlu bir kullanım sağlar. Ayrıca, aynı performansla su tasarrufu oranınızı %50'ye kadar artırır.
TASARRUF ÖLÇÜMÜ
SPİRAL DUŞLARDA
FlowSmart™ duş debi regülatörleri el duşundaki mevcut duş konforunu korurken %50'ye varan su tasarrufu sağlar.
TASARRUF ÖLÇÜMÜ
TEPE DUŞLARDA
FlowSmart™ %50'ye kadar su tasarrufu sağlarken tepe duşundan bekleyeceğiniz tüm özellikleri ve performansı sunmaya da devam eder.
TASARRUF ÖLÇÜMÜ

Ücretsiz Numune İsteyin, Musluk Verimliliğinizi Ölçün

Su ve enerji verimliliği alanında deneyimli ekibimiz, size en uygun stratejiyi belirlemenizde destek olacaktır. Vakit kaybetmeden MANNESMANN satış uzmanımızla iletişime geçin ve lavabo ve duş bataryalarınız için en iyi numuneyi seçin.

Su tasarrufu yapmanın yolları

İşetmenizdeki su tüketimini ve bütçenizi nasıl optimize edeceğinizi merak ediyor musunuz? Su tüketimini düşürmek için hangi faktörlerin önemli olduğunu ortaya çıkaralım ve size özel çözümler önerelim.

MANNESMANN olarak size sunulan teklifler ve çözümler hakkında daha fazla bilgi için bize danışın.

Su tasarrufu ile ilgili önemli bilgiler

MANNESMANN™, Türkiye’de yüksek performanslı binaların, otel zincirlerinin ve profesyonellerin tercih ettiği su tasarrufu ve çözümleri sağlayıcısıdır. Su tasarrufu ve çözümleri ile ilgili tüm hizmetlerimizi görmek için buraya tıklayın.

Su tasarrufu uygulamalarına yönelik çözümler hakkında daha fazla bilgi almak için, aşağıdaki linklere de göz atabilirsiniz.