SU ve ENERJİ TASARRUFU için  MANNESMANN'dan Yenilikçi Çözümler

Türkiye'de su tasarrufu ve çevre dostu ürünler alanında lider konumda olan MANNESMANN olarak bizler, geniş ürün yelpazemizle müşterilerimize farklı seçenekler sunuyoruz.

İşletmelerin su ve enerji giderlerini önemli ölçüde azaltmalarını sağlayan ürünlerimiz, FlowSmart™ teknolojisi ve su verimliliği özellikleri ile donatılmıştır. Bu sayede, işletmelerin sürdürülebilirlik hedeflerini desteklerken aynı zamanda maliyetlerini de düşürmelerine yardımcı oluyoruz.

Ürünlerimizdeki benzersiz çeşitlilik sayesinde, müşteri ve iş ortaklarımızın ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacak ürün ve çözümleri sunuyoruz. Size özel tasarlanmış ürünlerimizle, her zaman en iyi kaliteyi ve performansı elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.

MANNESMANN FlowSmart™ ile  Islak Alanlarda %50 Su Tasarrufu!

MANNESMANN'ın yenilikçi FlowSmart™ teknolojisi, banyo bataryalarındaki su akışını akıllıca sınırlayarak su tasarrufunu maksimize ediyor.

Lavabo bataryalarında kullanılan bu teknoloji, yeterli ve hacimli bir akış sunarak su keyfini engellemeden su tüketimini dakikada 3 litreye düşürüyor. Bu sayede, işletmenizin ıslak alanlarında yüzde 50'ye varan tasarruf sağlanırken, aynı zamanda su kaynaklarının korunmasına da katkıda bulunuyor. 

Ayrıca el ve tepe duşlarında kullanabileceğiniz FlowSmart™ duş debi regülatörleri de su tüketimini büyük oranda azaltırken canlandırıcı bir duş deneyimi sunuyor. Bu teknolojiler sayesinde banyonuzda yüzde 50'ye varan su tasarrufu sağlayabilirsiniz.

MANNESMANN FlowSmart™ teknolojisi, konfor ve rahatlık sunarken aynı zamanda su ve enerji tüketimini optimize ederek, işletmenizin banyo ve mutfak alanlarında günlük su tüketimini önemli ölçüde azaltmanıza imkan tanıyor.

Siz de çevre dostu bir yaklaşım sergileyerek doğal kaynakları koruyun, işletmenizin bütçesine katkı sağlayın.

MANNESMANN FlowSmart™ Su Tasarruf Kartuşları ile lavabo bataryalarınızın su tüketimini dakikada 3 litreye düşürerek işletmenizde %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
MANNESMANN FlowSmart™ Duş Debi Regülatörü sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm duş bataryalarınızın su tüketimini dakikada 9 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
Lavabo ve duş bataryalarınızı A sınıfı su verimliliğine sahip MANNESMANN FlowSmart™ ile dönüştürerek su tasarrufu konusunda ileri adımlar atın! Yüksek performansı korurken işletmenizin su tüketimini ciddi oranda azaltın. Video İzle

Katalog ve Ücretsiz Numune Ürün Talep Edin

FlowSmart™ su tasarruf ürünleri, mevcut lavabo ve duş bataryalarınızı %50 tasarruflu hale getirir. Entegrasyonu kolaydır ve tasarruf etkisini hemen görebilirsiniz. Katalog ve ücretsiz numune talep edin, ürünlerin performansını görün ve işletmeniz için tasarruf sağlayın.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

MANNESMANN, Türkiye'deki yüksek performanslı bina işletmecileri, otel zincirleri ve profesyonellerin güvenilir su tasarrufu tedarikçisidir. Hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.