MANNESMANN İLE BANYONUZDA TASARRUFUN KEYFİNİ ÇIKARIN!

MANNESMANN, banyonuzda farklı bir deneyim için özel tasarlanmış su ve enerji tasarruflu ürünlerle öne çıkıyor. Verimlilik, konfor ve dayanıklılık bir arada bulunuyor! Her batarya ve ihtiyaç için sunduğumuz özelleştirilmiş çözümler, banyonuzda kaliteli, su ve enerji tasarrufunu artırarak rahat bir kullanım sağlıyor. MANNESMANN ile banyonuzda yenilikçi bir atmosfer oluşturun ve keyfini çıkarın!

FlowSmart™ Su Tasarruf Ürünleri ile lavabo armatürleriniz ve duş sistemleriniz artık yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışacak ve suyu en verimli şekilde kullanmanızı sağlayacak. Aynı konforu yaşarken maksimum su tasarrufu elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

MANNESMANN'ın çevre dostu ürünleriyle banyonuzdaki su kaynaklarını daha etkin bir şekilde yönetebilir, aynı konforu sağlarken su tasarrufu yapabilirsiniz. Sürdürülebilir bir yaşam tarzını benimsemenize olanak sağlayan MANNESMANN, çevrenin korunması için önemli bir adım atmanıza yardımcı oluyor.

FLOWSMART™ TEKNOLOJİSİYLE YÜKSEK VERİM, DÜŞÜK TÜKETİM.

MANNESMANN, her damla suyun değerini bilerek geliştirdiği, yüksek teknolojili, kullanışlı, şık ve pratik FlowSmart™ su tasarruf ürünleriyle lavabo ve duş keyfinizi yenileyin. A sınıfı su tüketimine sahip olan bu ürünlerle lavabo bataryalarında dakikada 3 litrelik su akışıyla en az tüketimle en çok konforu yaşayın. Duşlarda ise dakikada 6 litreye kadar düşen su tüketimiyle hem çevreye katkıda bulunun, hem de su faturalarınızda önemli tasarruf sağlayın.

Akıllı FlowSmart™ teknolojisi sayesinde yüksek debiye çıkmanın önüne geçerek su akış konforundan ödün vermeden su tüketiminizi kontrol edin. Lavabo ve duş bataryalarınızda gereksiz su tüketimini azaltın, bilinçli su kullanımıyla işletmenizde %50’ye varan su tasarrufu yapın.

İşte lavabo ve duş bataryalarında kullanabileceğiniz A sınıfı su tüketimine sahip su tasarruf ürünleri!

MANNESMANN FlowSmart™ Su Tasarruf Kartuşu sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm lavabo bataryalarınızın su tüketimini dakikada 3 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın.  Video İzle
MANNESMANN FlowSmart™ Duş Debi Regülatörü sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm duş bataryalarınızın su tüketimini dakikada 9 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
İşletmenizdeki mevcut tüm lavabo ve duş bataryalarınızı A sınıfı su verimliliğine sahip MANNESMANN FlowSmart™ ile şimdi dönüştürün,  performanstan taviz vermeden yüksek oranda su tasarrufu sağlayın. Video İzle

Katalog ve Ücretsiz Numune Ürün İsteyin

Lavabo ve duş bataryalarına görünmez bir şekilde entegre edilen FlowSmart™ su tasarruf ürünleri ile tasarruf etmenin gücünü anında hissedeceksiniz. Verimli çalışma prensibiyle su tüketimini azaltan bu ürünlerin etkisini görmek için hemen katalog ve ücretsiz numune talep edin.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

MANNESMANN, Türkiye'deki yüksek performanslı bina işletmecileri, otel zincirleri ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olarak öne çıkıyor. Su tasarrufu ve çözümleriyle ilgili tüm hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linklere tıklayarak keşfe çıkın.