DAHA DAYANIKLI, DAHA PRATİK, DAHA TASARRUFLU.

Her bataryaya, kullanım alışkanlığına ve ihtiyaca uygun tasarruflu ürün seçenekleri sunan MANNESMANN, verimlilik, konfor ve dayanıklılığı ayrılmaz bir bütüne dönüştürüyor.

Banyoda su ile buluştuğunuz her noktada güvenle kullanabileceğiniz FlowSmart™ Su Tasarruf Ürünleri ile mevcut lavabo armatür ve duş sistemleriniz artık yıllarca sorunsuz çalışacak, bozulmayacak, suyu daha verimli kullanarak aynı konfor ile maksimum su tasarrufu sağlayacak.

FLOWSMART™ TEKNOLOJİSİYLE %50 SU TASARRUFU SAĞLAYIN.

Her damlanın kıymetini bilen, üstün teknoloji ürünü, pratik, estetik ve kullanışlı A sınıfı su tüketimine sahip FlowSmart™ su tasarruf ürünlerini bir defa alın, yıllarca sorunsuz kullanın. Lavabo bataryalarda dakikada 3 litre su akışı ile en düşük tüketim grubunda maksimum kullanım rahatlığı sağlayın. Duşlarda ise su tüketimini dakikada 6 litreye kadar azaltın.

Su akış konforundan taviz vermeden yüksek debiye çıkılmasının önüne geçen akıl dolu FlowSmart™ teknolojisi ile, lavabo ve duş bataryalarınızdaki gereksiz su tüketimini engelleyin, bilinçli su kullanımı ile işletmenizde %50’ye varan su tasarrufu sağlayın.

İşte lavabo ve duş bataryalarda kullanabileceğiniz A sınıfı su tüketimine sahip su tasarruf ürünleri:

MANNESMANN FlowSmart™ Su Tasarruf Kartuşu sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm lavabo bataryalarınızın su tüketimini dakikada 3 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
MANNESMANN FlowSmart™ Duş Debi Regülatörü sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm duş bataryalarınızın su tüketimini dakikada 9 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
İşletmenizdeki mevcut tüm lavabo ve duş bataryalarınızı A sınıfı su verimliliğine sahip MANNESMANN FlowSmart™ ile şimdi dönüştürün,  performanstan taviz vermeden yüksek oranda su tasarrufu sağlayın. Video İzle

Kataog ve Ücretsiz Numune Ürün Talep Edin

FlowSmart™  su tasarruf ürünleri mevcut lavabo ve duş bataryalara görünmez bir şekilde entegre edildiğinde tasarruf etkisini hemen göreceksiniz. Ne kadar verimli çalıştığını görmek için lütfen katalog ve ücretsiz numune talep edin.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.