22 Mart Dünya Su Günü'nde MANNESMANN'dan Su Tasarrufu Çağrısı

Su, ekonomik faaliyetler için yeri doldurulamaz bir kaynaktır. Gelecek nesillerden ödünç aldığımız dünyamızdaki tüm doğal kaynakların olduğu gibi su kaynaklarının da korunması ve tasarruflu tüketimi, evdeki bireyden yüksek kapasiteli bina işletmecisine kadar hepimize önemli bir sorumluluk yüklemektedir.

Bu konuda hassasiyet gösterenler, yalnızca çevrenin ve iklimin korunmasına katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda bütçelerini de korur. Su tasarrufu yapmak, çok kolay. Modern teknolojiler yardımıyla su tüketiminizi azaltabilirsiniz. İleri teknoloji su tasarruf ürünleri ile lavabo ve duş bataryalarınızdaki su akışını limitleyin, %50’ye varan oranda su tasarrufu sağlayın.

Su kaynaklarını koruyan ürünler; FlowSmart™ su tasarruf ürünleri

MANNESMANN ürünleri, su ve enerji kaynaklarımızı otomatik olarak korumanızı sağlar. FlowSmart™ teknolojisi ile donatılmış lavabo ve duş bataryalarınız, standart ürünlere kıyasla yüzde 50’ye kadar daha az su harcayın. Daha az su kullanmanız, daha az su ısıtmanızı gerektireceğinden, enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar.

Orta ölçekli ve büyük binalara yönelik su tasarruf çözümleri

Su ve enerji verimliliği sağlayan ekipmanları ve buna yönelik geliştirme planlarını yürürlüğe sokmak, orta ve büyük ölçekli ticari bina pazarı için artık bir seçenek değil, zorunluluk haline gelmiştir. FlowSmart™ ürünleri ile bina tesislerinde %50 su tasarrufu sağlayabilirsiniz. Peki nasıl?

Etkili su ve enerji tasarrufu sağlayan ürünler hangileridir?

LAVABO BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı sistem, gereğinden fazla su kullanımını kendiliğinden önleyerek %50’ye ulaşan su tasarrufu sağlıyor.
Video İzle
EL DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ

A+++ Enerji Sınıfı
El Duşu Debi Regülatörü

FlowSmart™ Duş Debi Regülatörlerini mevcut tüm el ve tepe duşlarına entegre edin ve her duşta %50 daha az su harcayın.
Video İzle
TEPE DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ

A+++ Enerji Sınıfı
Tepe Duşu Debi Regülatörü

FlowSmart™ Tepe Duş Debi Regülatörleri, banyodaki su kullanımını %50’ye varan oranlarda azaltıyor.
Video İzle

Ücretsiz ürün numunesi isteyin ve hemen test edin.

Suyunuzu ve bütçenizi en çok tüketen etkenleri birlikte tespit edelim, işletmenizdeki günlük su tüketiminizi bilinçli olarak azaltmaya başlayın.

Tekliflerimiz ve çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin.

Su ve enerji verimliliği uzmanlarımız, strateji oluşturmanız için size destek olmaya her zaman hazırdır. Zamandan tasarruf edin ve MANNESMANN satış uzmanından uzman yanıtları alın! Lavabo ve duş bataryalarınız için en uygun numune talep edin.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.