5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde MANNESMANN'dan Su Tasarrufu Çağrısı

Doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen “Suyun Akılcı Kullanımı” yaklaşımıyla yüksek su ve enerji tasarruflu ürünleri geliştiren MANNESMANN, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde tüm Türkiye’yi, doğal kaynakları verimli kullanmaya çağırıyor.

Günümüzde yaşanan kuraklık sorunu karşısında, tüketicilerin bilinçli bir yaklaşım sergileyerek su tasarrufu sağlayan ürünlere öncelik vermesi gerektiğine inanan MANNESMANN, tasarladığı nitelikli ürünlerle %50 su tasarrufu sağlıyor.

Su tasarrufu ile ısıtılması gereken suyun miktarı da azaldığından, doğalgaz ve elektrik harcamaları düşüyor ve böylece FlowSmart™, aynı zamanda en az %20 oranında enerji tasarrufu elde ediyor.

Su ve Enerji Verimliliği için FlowSmart™

Göl, baraj, akarsu ve yeraltı suyu gibi temiz su kaynaklarının korunmasında hepimizin sorumluluğu olduğunu hatırlatan MANNESMANN, Dünya Çevre Günü’nde tüm tüketicileri, mevcut lavabo ve duş bataryaları dönüştürerek tasarruflu hale getirmeye davet ediyor. 

MANNESMANN'ın FlowSmart™’lı su tasarruf ürünleri lavabo, mutfak ve banyo duş bataryalarında israf boyutundaki su tüketimini anında algılayarak gereksiz su tüketimini düşürüyor, konut ve işyerlerinde %50 su tasarrufu sağlıyor.

Siz de FlowSmart™ ile lavabo ve duş bataryalardaki su tüketimini istenilen değerde sabit tutarak su ve enerji giderlerinizi önemli ölçüde düşürün, çevre ve su kaynaklarımızın korunmasına yardımcı olun. 

MANNESMANN'ın FlowSmart™ Ürünleri ile Gereksiz Sıcak Su Tüketimini De Düşürün

FlowSmart™’lı su tasarruf ürünleri lavabo, mutfak ve banyo duş bataryalarında gereksiz sıcak su tüketimini düşürerek konut ve işyerlerinde %50'ye varan oranda su tasarrufu sağladığı gibi. doğalgaz ve elektrik tasarrufu da sağlıyor. Su tasarrufu ile ısıtılması gereken suyun miktarı da azaldığından, FlowSmart™ aynı zamanda en az %20 oranında enerji tasarrufuna da yardımcı oluyor.

Su Tasarrufuna Teşvik Eden Ürünler

Su, sadece dünyadaki tüm yaşamın kaynağı değil, aynı zamanda bir zevk deneyimidir. Gençleştirir ve canlandırır. Onarıcı ve rahatlatıcıdır. Fakat hem su kaynaklarını hem de bütçenizi korumak için su tüketimi konusunda dikkatli olmamız gerekiyor.

Üst düzeyde su ve enerji tasarrufu sağladığı kadar yüksek akış konforuyla da öne çıkan ürünleri tüketiciyle buluşturan MANNESMANN'ın FlowSmart™’lı su tasarruf ürünleri bir yandan çevreyi koruma taahhüdümüzü özetlerken diğer yandan da günlük su tasarrufuna teşvik ediyor.

İşte Önerilen A+++ Enerji Sınıfı Ürünler

LAVABO BATARYA AKIŞ DÜZENLEYİCİ 

A+++ Enerji Sınıfı
Akış Düzenleyicileri

Akıllı sistem, gereğinden fazla su kullanımını kendiliğinden önleyerek %50’ye ulaşan su tasarrufu sağlıyor.
Video İzle
EL DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ

A+++ Enerji Sınıfı
El Duşu Debi Regülatörü

FlowSmart™ Duş Debi Regülatörlerini mevcut tüm el ve tepe duşlarına entegre edin ve her duşta %50 daha az su harcayın.
Video İzle
TEPE DUŞU DEBİ REGÜLATÖRÜ

A+++ Enerji Sınıfı
Tepe Duşu Debi Regülatörü

FlowSmart™ Tepe Duş Debi Regülatörleri, banyodaki su kullanımını %50’ye varan oranlarda azaltıyor.
Video İzle

Ücretsiz ürün numunesi isteyin ve hemen test edin.

Suyunuzu ve bütçenizi en çok tüketen etkenleri birlikte tespit edelim, işletmenizdeki günlük su tüketiminizi bilinçli olarak azaltmaya başlayın.

Tekliflerimiz ve çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin.

Su ve enerji verimliliği uzmanlarımız, strateji oluşturmanız için size destek olmaya her zaman hazırdır. Zamandan tasarruf edin ve MANNESMANN satış uzmanından uzman yanıtları alın! Lavabo ve duş bataryalarınız için en uygun numune talep edin.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.