MANNESMANN'dan SU TASARRUFU SAĞLAYAN TEKNOLOJİLER

Türkiye'de su tasarruf çözümlerinde lider firma olan MANNESMANN, yenilikçi ve geniş ürün yelpazesiyle kullanıcılara farklı seçeneklerde çevre dostu ürünler sunuyor. MANNESMANN'ın FlowSmart™ teknolojisi ve su verimliliği sağlayan ürünleri hem su hem de enerjiden tasarruf ederek çevreye ve işletmelerin bütçesine katkıda bulunuyor. 

Büyük ve orta ölçekli ticari binalarda su ve enerji tüketimini azaltmak ve suyu daha verimli kullanmak için uzmanlaşmış MANNESMANN, yenilikçi su tasarruf çözümleri sunuyor.

LAVABO VE DUŞ BATARYALARDA %50 SU TASARRUFU SAĞLAYIN.

Suyun çoğunluğunun lavabo ve duş bataryalarda tüketildiği düşünüldüğünde, banyoda su tasarrufu sağlayan teknolojilerin kullanımı da özellikle önem kazanıyor. 

MANNESMANN FlowSmart™ fonksiyonlu su tasarruf ürünleri, lavabo bataryaların su akışını sınırlayan teknolojisi ile su keyfi deneyiminden ödün vermeden su tüketimini azaltıyor ve hem işletme ekonomisine hem de çevreye dost dakikada 3 litreyi aşmayan, yeterli ve hacimli akış sağlıyor.

Ayrıca el ve tepe duşlarında da duş debi regülatörleri seçerek, hem keyifli ve canlandırıcı bir duşun tadını çıkarmak hem de su tüketimini büyük ölçüde azaltmak mümkün. FlowSmart™ teknolojisi, banyoda yüzde 50’ye varan tasarruf yapılmasını mümkün kılıyor.

Konfor ve rahatlıktan hiçbir taviz vermeden MANNESMANN FlowSmart™ ile su ve enerji tüketiminizi optimize ederek işletmenizin ıslak alanlarda günlük su tüketimini azaltın..

MANNESMANN FlowSmart™ Su Tasarruf Kartuşu sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm lavabo bataryalarınızın su tüketimini dakikada 3 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
MANNESMANN FlowSmart™ Su Tasarruf Kartuşu sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm lavabo bataryalarınızın su tüketimini dakikada 3 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
İşletmenizdeki mevcut tüm lavabo ve duş bataryalarınızı A sınıfı su verimliliğine sahip MANNESMANN FlowSmart™ ile şimdi dönüştürün,  performanstan taviz vermeden yüksek oranda su tasarrufu sağlayın. Video İzle

Kataog ve Ücretsiz Numune Ürün Talep Edin

FlowSmart™  su tasarruf ürünleri mevcut lavabo ve duş bataryalara görünmez bir şekilde entegre edildiğinde tasarruf etkisini hemen göreceksiniz. Ne kadar verimli çalıştığını görmek için lütfen katalog ve ücretsiz numune talep edin.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.