SU TASARRUFU KONUSUNDA BİZİMLE HAREKETE GEÇİN.

Günümüzde ticari binalarda, endüstride ve konutlarda su ve enerjiye duyulan talep hemen her gün artmakta. Son yıllarda su maliyetleri, enerji tüketiminde görülen maliyetleri bile aştığından, suyu verimli kullanıma duyulan önemi daha da arttırıyor.

Ticari binalarda su ve enerji tüketimini azaltmak ve suyu daha verimli kullanmak için bizimle çalışmaya var mısınız?

FLOWSMART™ TEKNOLOJİSİYLE %50 SU TASARRUFU SAĞLAYIN.

MANNESMANN, su tasarrufu yaptıran ileri teknolojiyle donatılmış perlatör ve duş debi regülatörler ile lavabo ve duş armatürlerine A sınıfı su verimliliği getiriyor. Böylece, FlowSmart™ teknolojisi ile donatılmış olan mevcut lavabo ve duş bataryaları alışıldık armatürlere göre yüzde 50 oranında daha az su tüketiyor.

Ayrıca binalarda sıcak su tüketimi de azaltarak, %'20’ye varan doğalgaz ve elektrik tasarrufu sağlanıyor. Bunun anlamı şudur: Daha az enerji sarfiyatı, daha az karbondioksit çıkışı.

Siz de hemen mevcut armatürlerinizi değiştirmeden FlowSmart™ teknolojisi ile lavabo ve duş bataryalarınızı A sınıfı su verimliliğine yükseltin, %50 oranında su tasarrufu sağlayın. Nasıl mı?

MANNESMANN FlowSmart™ Su Tasarruf Kartuşu sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm lavabo bataryalarınızın su tüketimini dakikada 3 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
MANNESMANN FlowSmart™ Duş Debi Regülatörü sayesinde işletmenizdeki mevcut tüm duş bataryalarınızın su tüketimini dakikada 9 litreye düşürün, %50 tasarruf sağlayın. Video İzle
İşletmenizdeki mevcut tüm lavabo ve duş bataryalarınızı A sınıfı su verimliliğine sahip MANNESMANN FlowSmart™ ile şimdi dönüştürün,  performanstan taviz vermeden yüksek oranda su tasarrufu sağlayın. Video İzle

Kataog ve Ücretsiz Numune Ürün Talep Edin

FlowSmart™  su tasarruf ürünleri mevcut lavabo ve duş bataryalara görünmez bir şekilde entegre edildiğinde tasarruf etkisini hemen göreceksiniz. Ne kadar verimli çalıştığını görmek için lütfen katalog ve ücretsiz numune talep edin.

Su Tasarrufu Hakkında Daha Fazla Bilgi

Türkiye’deki yüksek performanslı bina işletmecilerinin, otel zincirlerinin ve profesyonellerin güvenilir tedarikçisi olan MANNESMANN hakkında, su tasarrufu ve çözümlerine ilişkin sağladığı tüm hizmetlere dair öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.