MANNESMANN Su Tasarruf Ürünleri - Ticari Binalarda Su ve Enerji Verimliliği Uygulamaları

Su Tasarruf Ürünleri    
MANNESMANN | Turkey
Bazı içerikler düzgün açılmıyorsa
Web sayfası olarak görüntüleyin.

3d029c79-8fa0-4db5-b31d-5d76ac0304a5.png

SU TASARRUF ÜRÜNLERİ İLE
FATURALARINIZI DÜŞÜRÜN

 

İşletmekte olduğunuz yüksek kapasiteli binanızın ıslak alanlardaki lavabo ve duş bataryaları A sınıfı su verimliliğini temsil eden WELS Su Etiketi'ne sahip yeni nesil debi sınırlandırıcı akış düzenleyiciler ile donatın, keyifli ve canlandırıcı su akış deneyimden ödün vermeden aylık su faturalarınızı en az %20 oranında düşürün.

56817ce3-d336-4b22-91bf-ec0a74f7fafb.jpg
LAVABO BATARYALARDA

Tasarruflu Perlatörler ile Lavaboda
Minimum Tüketim, Maksimum Keyif


Lavabo bataryalarında tasarruflu akış düzenleyiciler israf boyutundaki mevcut akışı limitlerken konfor deneyimden asla ödün vermez.


Böylece armatür her açılışında, standart oranlarla karşılaştırıldığında, su tüketimini otomatik olarak %50 oranına kadar azaltır ama yine de aynı mükemmel akışı sağlamaya devam eder.

MANNESMANN™ Su Tasarruf Teknolojisi ile, performanstan ödün vermeden su tüketimini %50 oranında azaltmaya hemen başlayın.

Tasarruflu Perlatörler →

10a05560-d7a9-40ae-b40d-374616888492.jpg 
DUŞ BATARYALARDA

Duş Debi Regülatörler ile Duşta
Yüksek Tasarruf ve %100 Konfor


Mükemmel duş deneyimi ile birlikte, MANNESMANN™ Su Tasarruf Teknolojileri %50'ye kadar su tasarrufu sağlarken, tepe ve el duşundan bekleyeceğiniz tüm özellikleri ve performansı sunmaya da devam eder. 

Su tasarrufu sağlayan el ve tepe duşlarda duş debi regülatörlerle yalnızca su tüketiminizi azaltmakla kalmayıp enerjiden de tasarruf edin.
Daha az su kullanmak, suyu ısıtmak için daha az enerjiye gereksinim duyulması anlamına geldiğinden, avantajınız ikiye katlanır. Hemen inceleyin. 


Duş Debi Regülatörleri →

Tüm MANNESMANN™ ürünleri, değerli kaynakların korunması için yüksek oranda su ve enerji tasarrufu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Debi sınıdırlandırıcılı FlowSmart™ teknolojisine sahip MANNESMANN™ Su Tasarruf Ürünleri, su keyfinizden ödün vermenize gerek kalmadan mükemmel su deneyimini sunar. Su ve enerji tüketiminin azaltılması ergonomik ve çekici bir tasarımla birlikte gerçekleşir. Daha az su, mükemmel akış.


Çağdaş üretim teknolojileri kullanılarak üretilen tüm MANNESMANNSu Tasarruf Ürünleri, banyo, duş, eviye lavabo bataryalarınızın kendine özgün formu bozmadan konforlu tasarımıyla kullanıcıya sunuluyor ve böylece gereksiz su tüketimin önüne geçerek %50'ye varan su tasarrufu yapılmasına imkan tanıyor.

Teklif İste - MANNESMANN™
MANNESMANN'ın Diğer Teknik Blog Başlıkları

Twitter'da Takip Et | Facebook Sayfasına Git | Skype'tan Ara | Paylaş 
İletişim Bilgileri: 
Mannesmann Kimya ve Arıtma San. Tic. Ltd. Şti. 
T: (0212) 875 81 27 
F: (0212) 875 81 72 
WhattsApp: 0545 875 81 27
info@rcmannesmann.com.tr
Bu e-posta Mannesmann tarafından oluşturulan veri tabanına
kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Üyelik bilgilerinizi güncellemek ya da üyelikten ayrılmak için tıklayınız 
Gönderimlerimizi size sorunsuz ulaşmasını istiyorsanız lütfen
info@rcmannesmann.com.tr adresini güvenli kullanıcılar listesine ekleyiniz.