MANNESMANN Su Tasarruf Ürünleri - Ticari Binalarda Su ve Enerji Verimliliği Uygulamaları

Su Tasarruf Ürünleri   
MANNESMANN | Turkey
Bazı içerikler düzgün açılmıyorsa
Web sayfası olarak görüntüleyin.
Katalog İste
Teklif Talep
Keşif Talep
Teknik Blog

Islak Alanlarda %50 Tasarruf

Akıllıca su tasarrufu etmeninin kolay yolu.

Mannesmann’ın FlowSmart™ sistemli Tasarruflu Akış Düzenleyicileri ile dönüştürülmüş mevcut lavabo ve banyo bataryaları alışıldık bataryalara göre %50 oranında daha az su tüketir.

Ayrıca azalan sıcak su tüketimi, enerji ihtiyacının azalmasını da sağlar. Hem sudan hem de enerjiden tasarruf edin. 

Yüksek verimlilik sınıfı FlowSmart™ Tasarruflu Akış Düzenleyicileri, hem doğanın hem de cüzdanınızın dostudur.
Uygulama Alanları

Lavabo Bataryalarda

FlowSmart™ Tasarruflu Akış Düzenleyici sayesinde lavabodaki günlük su tüketimi yüzde 50’e kadar azalır.

Su kullanımınızı tam akışta bile dakikada 3 litre ile sınırlandırıyor, dolgun akış kalitesinden asla taviz vermez. Büyük bir tasarruf. 


ŞİMDİ İNCELE

Lavabo Bataryalarda

FlowSmart™ Duş Debi Regülatör'ü mevcut duş bataryanın hortum giriş noktasına entegre edilir.

FlowSmart™ Duş Debi Regülatör'ü ile donatılmış el duşlarınız mükemmel su akışından taviz vermeden dakikada sadece 9 litre su sarfediyor ve böylece kapsamlı bir tasarruf sağlar.


ŞİMDİ İNCELE

Evde Dikkatli, Dışarıda Umursamaz!
Otellerde Kişi Başına 3 Kat Daha Fazla Su Harcanıyor.

Yapılan araştırmalar, insanların kamuya açık ya da yarı açık AVM, otel, hastane, okul gibi mekanlarda su kullanırken su tasarrufuna evlerinde oldukları kadar dikkat etmediklerini ortaya koyuyor. Faturayı düşük tutmak amacıyla bir kişi kendi evinde günde ortalama 130 litre su tüketirken bu oran bir otelde 300-600 litre arasında değişebiliyor. 300 yataklı bir otelin sadece konuk odalarındaki su sarfiyatı, geleneksel (tasarrufsuz) akış düzenleyicilerden harcanan günlük su hacmi 67.500 litre iken, MANNESMAN'ın FlowSmart™ Tasarruflu Akış Düzenleyicileri ile bu miktarı 34.000 litreye düşürmek mümkün. Böylece 33.500 litre su tasarrufu sağlanıyor.

Bu veriler, yüksek performanslı binalarda ne kadar yüksek su tasarruf potansiyelinin bulunduğunu, su kullanımı sırasında akıllı su tasarruf teknolojileriyle su tüketiminde önemli ölçüde su ve enerji verimliliği sağlanabileceği konusunda yüksek kapasiteli bina işleten yöneticilere önemli bir ipucu veriyor.

MANNESMANN Su Tasarrufu Teknolojileri
%100 Konfor ile %50 Su Tasarrufu

Banyo lavabo bataryaları, el ve tepe duşu gibi sıhhi tesisat ürünlerine yönelik su tasarruf teknolojilerine odaklanan MANNESMANN, geliştirdiği FlowSmart™ Tasarruflu Akış Düzenleyicileri ile yüzde 50’ye varan oranlarda su tasarrufu olanağı sunuyor.

Lavabo Bataryalarda: Geleneksel bir lavabo bataryada dakikada ortalama 7-8 litre su sarf edilirken, MANNESMANN'ın akıllı FlowSmart™ ile dönüştürülen lavabo bataryalarında dakikada 3 litre su tüketilir. Kurtarılan su oranı %50 dir.

Spiral Duş ve Tepe Duşlarda: Geleneksel el ve tepe duşlarında dakikada en az 15 litre su sarf edilirken, MANNESMANN'ın akıllı FlowSmart™ Duş Debi Regülatörü entegre edilen duş başlıkları, mükemmel su akışından taviz vermeden duş alırken dakikada sadece 9 litre su tüketiliyor ve böylece banyoda su tüketimi %50 oranında azalıyor. 

Yüksek Performanslı Binalarda Su Sarfiyatını Yarı Yarıya Düşürüyor
MANNESMANN - Su Tasarrufunda Tüketicilerin En Çok Güvendiği Marka

Yüksek performanslı binalarda ıslak alanlardaki mevcut lavabo ve banyo bataryaları yüksek teknolojili tasarruf özellikli akış düzenleyicilerle dönüştürmek, çok ciddi oranlarda su tasarrufu sağlıyor.

FlowSmart™ teknolojisi, banyoda yüzde 50’ye varan veya daha fazla tasarruf yapılmasını mümkün kılıyor. Örneğin, mevcut tek kumanda kollu bataryalarda dakikada en az 7-8 litrelik tüketime kıyasla, aynı bataryanın FlowSmart™ Tasarruflu Akış Düzenleyici ile donatıldığında dakikada sadece 3 litrelik akış hacmi sağlıyor. Bu, %50 tasarruf demektir. 

Su armatürlerinin tüm su çıkış noktalarını FlowSmart™ teknolojisi ile dönüştüren işletme sahipleri, hem su israfının önünü geçiyor hem de konfor ve rahatlıktan hiçbir taviz vermeksizin günlük su tüketimini azaltarak çevre korumaya ve işletme bütçelerine katkı sağlıyor.

Doğanın en hayati unsurunu korumaya büyük önem veren MANNESMANN, sürdürülebilir su tasarruf ürünleri geliştiriyor. Sürdürülebilirliğin dönüşümle başladığını gören bina yöneticileri, bu konudaki duyarlılıklarının MANNESMANN su tasarruf teknolojileriyle karşılandığına güveniyorlar.
 

Teklif İste

İşletmenizdeki su verimliliğini arttırmak için hemen fiyat teklifi gönderelim.

Kurumunuzun oda sayılarını ve/veya akar miktarlarını bizimle paylaşın, yardımcı olalım.
Bize mail atabilir veya satış destek ekimizden telefonda anında yardım alabilirsiniz. 

Devamı için tıklayınız » 

Mannesmann’ın Diğer Teknik Blog Başlıkları..

Mannesmann’ın Diğer Teknik Blog Başlıkları..

Twitter'da Takip Et | Facebook Sayfasına Git | Skype'tan Ara | Paylaş 

İletişim Bilgileri: 
Mannesmann Kimya ve Arıtma San. Tic. Ltd. Şti. 
T: (0212) 875 81 27 
F: (0212) 875 81 72 
WhattsApp: 0545 875 81 27
info@rcmannesmann.com.tr 
Bu e-posta Mannesmann tarafından oluşturulan veri tabanına
kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Üyelik bilgilerinizi güncellemek ya da üyelikten ayrılmak için tıklayınız 
Gönderimlerimizi size sorunsuz ulaşmasını istiyorsanız lütfen
info@rcmannesmann.com.tr adresini güvenli kullanıcılar listesine ekleyiniz.