MANNESMANN Su Tasarruf Ürünleri - Ticari Binalarda Su ve Enerji Verimliliği Uygulamaları

Su Tasarruf Ürünleri   
MANNESMANN | Turkey
Bazı içerikler düzgün açılmıyorsa
Web sayfası olarak görüntüleyin.
 

%20 tasarruf

su faturalarınızda en az %20 tasarruf sağlayın


Kendisi küçük, mahareti büyük. MANNESMANN'ın su ve enerji tasarrufu sağlayan teknolojileri ile tanışın, su faturanızı en az %20 düşürün. 
 
Katalog İste
Teklif Talep
Keşif Talep
Teknik Blog

Bataryada Estetik ve Tasarruf

Armatür tercihinde artık estetik ve konfor kadar önemli olan ve dikkate alınan bir kriter daha var; su ve enerji verimliliği.

MANNESMANN’ın su tasarrufu sağlayan FlowSmart™ sistemli Tasarruflu Akış Düzenleyicileri, musluklarda su akışını kontrol altında tutma özelliği ile fazla tüketimi engelliyor. Akıllı sistem, suyun maksimum debisini belirliyor ve böylece gereğinden fazla su kullanımını önleyerek %50’e ulaşan su tasarrufu elde ediyor.
 

Hem Konfor, Hem Tasarruf

Eğerler, fakatlar, kararsızlıklar yok artık. Konuklarınız, tepe ve el duşlarındaki konforun tadını çıkarırken siz de tasarruf yapmanın keyfini sürün. MANNESMANN'ın FlowSmart™ Duş Debi Regülatörleri, banyodaki su kullanımını %50’ye varan oranlarda azaltıyor. 

FlowSmart™ teknolojisi, konforlu bir duş için her nozülden dengeli bir akış gelmesini sağlıyor. Mevcut el ve tepe duşlarına entegre edilen FlowSmart™ Duş Debi Regülatörleri ile duş esnasında su kullanımını %50’ye varan oranlarda azaltın.


Biz MANNESMANN olarak şunu savunuyoruz: Her damla önemlidir. Bu sebeple size, su ve enerji tasarrufunda destek olmak istiyoruz. Su akış konforunu bozmayan teknolojilere sahip olan ürünlerimiz ile, kurumunuzda kapsamlı su ve enerji verimliği elde etme imkanına sahip olmak için, bize başvurun ve ürünlerimizi keşfedin.  

Su ve enerji verimliliği bireyden topluma, binadan sanayiye, birçok alanı ve insanı ilgilendiren, geleceğin planlanmasında hayati öneme sahip bir konudur. MANNESMANN olarak, ihtiyaçlarınızı belirleyip, su ve enerji verimliliğine yönelik size en uygun su tasarrufu çözümleri sunuyoruz. 


 
Su Bataryalarında

FlowSmart™ teknolojisini, mevcut tüm su armatürlerinizin standart donanımına dahil edin ve geleneksel musluklara kıyasla %50’ye kadar daha az su tüketin.

Değişken su basıncına otomatik olarak tepki gösteren ve şeklini değiştiren hassas elastomer, su akışını tutarlı olarak dakikada sadece 3 litre ile sınırlar.
Duş Başlıklarında

FlowSmart™ Duş Debi Regülatörlerini mevcut tüm el ve tepe duşlarına entegre edin ve her duşta %50 daha az su harcayın. 

Duş debi regülatörünün içindeki değiştiren hassas diyafram, değişken su basıncına otomatik olarak tepki gösterir ve su akış miktarını dakikada sadece 9 litreye sınırlar.
 

Yani, mevcut su armatürlerinizi ve duş başlıklarınızı FlowSmart™ ile dönüştürdüğünüzde, başkaca bir eylemde bulunmadan akıllıca bol miktarda su tasarrufunda bulunursunuz. Ayrıca, ısıtılması gerekmeyen her litre su, enerjiden de tasarruf eder.

Ürünlerimizi uygulamalı olarak hemen keşfetmeye ne dersiniz? 


 

Twitter'da Takip Et | Facebook Sayfasına Git | Skype'tan Ara | Paylaş 

İletişim Bilgileri: 
Mannesmann Kimya ve Arıtma San. Tic. Ltd. Şti. 
T: (0212) 875 81 27 
F: (0212) 875 81 72 
WhattsApp: 0545 875 81 27
info@rcmannesmann.com.tr 
Bu e-posta Mannesmann tarafından oluşturulan veri tabanına
kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Üyelik bilgilerinizi güncellemek ya da üyelikten ayrılmak için tıklayınız 
Gönderimlerimizi size sorunsuz ulaşmasını istiyorsanız lütfen
info@rcmannesmann.com.tr adresini güvenli kullanıcılar listesine ekleyiniz.